Вицепремиерот задолжен за европски прашања Никола Димитров е позитивен на коронавирус.

Тој ова го објави на неговиот фејсбук-профил.

Се подготвував за посета на Луксембург, ама тестот покажа дека јас веќе сум имал опасен “гостин”.
Нека продолжи да вирее…

Posted by Nikola Dimitrov on Сабота, 13 март 2021

„Се подготвував за посета на Луксембург, ама тестот покажа дека јас веќе сум имал опасен ‘гостин’. Нека продолжи да вирее без да го забележувам многу и побрзо да го снема. Чувајте се луѓе, да сте здрави и живи сите!“, напиша вицепремиерот за европски прашања во својата објава.


makfax.com.mk