Од ЕВН Македонија АД информираат дека утре без електрична енергија ќе останат:

Во периодот од 08.00 до 12.00 часот, корисниците од ул. Марко Орешковиќ. ( општина Кисела Вода )

Во периодот од 09.00 до 14.00 часот, корисниците од село Цветово – лоцирани над џамијата. ( општина Студеничани )

Во периодот од 09.00 до 15.00 часот, корисниците од село Морани – лоцирани сред село. ( општина Студеничани )

Во периодот од 09.30 до 12.30 часот, корисниците од ул. Бернард Расел. ( општина Ѓорче Петров )

makfax.com.mk