Познатиот хрватски кувар Дејвид Скоко неодамна објави на социјалните мрежи видео во кое неговиот син Антун го учи славниот британскиот готвач Гордон Рамзи хрватски јазик.

Снимката е направена за време на снимањето на документарното шоу на Рамзи „Uncharted“, како дел од кое тој ја обработи и Хрватска. Погледнете го урнебесното видео и како Ремзи изговара хрватски зборови!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Skoko David (@ribarevsin)