ЈП Македонијапат

Укината забраната за камиони на Плетвар

Укината е забраната за сообраќај за тешки товарни возила на Плетвар, информира ЈП Македонијапат

Забраната е укината во 12:50 часот.

Поврзани

Најнови вести

Коментари