Жарко беше голем човек, овие зборови го потврдуваат тоа!

Трогателна порака на една мајка за загинатиот херој Жарко Кузмановски

Шест полицајци загинаа, а 30 се повредени во полициската акција што вчера беше изведена во Куманово.

Еден од загинатите е Жарко Кузмановски (1981) од Брвеница. Ова потресно сведоштво на социјалните медиумите говори за неговите херојски погледи на животот и за неговата големина како човек.

Жарко почивај во мир. Колку и да е животот суров искрено се надеваме дека има луѓе кои вечно ќе те паметат. Ти се нашиот херој, а такви херои и се потребни на Македонија.
Сочувство до неговата фамилија и фамилиите на останатите загинати.

Поврзани

Најнови вести

Коментари