Бригадата за противпожарната заштита на градот Скопје преку својот Фејсбук профил ја информираше јавноста дека денеска почина нивни колега, пожарникарот Нуредин Мустафа.

Со огромно жалење и болка денес Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје изгуби ПРИФЕСИОНАЛЕЦ,Другар и Колега
Почивај во Мир НУРЕДИН МУСТАФА.

Делата ќе останат нема да те заборавиме , пишува во Фејсбук објавата на Пожарна Скопје.

 

Со огромно жалење и болка денес Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје изгуби ПРИФЕСИОНАЛЕЦ,Другар и Колега…

Posted by Пожарна Скопје on Friday, April 16, 2021