Драга Данела Арсовска, во тек на мојата кампања на граѓаните успеав да им ги презентирам речиси сите проекти во 90 секунди! Знам дека како иден градоначалник на Град Скопје ќе направиш многу, но те предизвикувам да пробаш во 82 секунди да го направиш истото за скопјани!, вели новоизбраниот градоначалник на општина Аеродром Тимчо Муцунски.