Телеком е извор на корупција и непотизам: СЛУЧАЈ ЉУШЕВ, нова страница во досието

Телеком е извор на корупција, фирма во која државата има значителен удел во сопственоста е – вон контрола на државата. … Продолжи со читање Телеком е извор на корупција и непотизам: СЛУЧАЈ ЉУШЕВ, нова страница во досието