На 22.05.2021 во 11:00 часот во ОВР Прилеп, татко пријавил дека полов напад врз неговото дете.

По негово кажување на точно неутврден датум И.Н. помогнат од уште едно лице, двајцата од с.Црнилиште, извршил полов напад врз малолетникот. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.