Талат се пофали: На финале на стадион сум

Shkup, 8 gusht - Kryetari i kuvendit z. Talat Xhaferi sonte po ndjek ndeshjen 'Real Madrit vs. Manchester United' në Telekom Arena në Shkup.
Скопје, 8 август - Претседателот на собранието г-дин Талат Џафери вечерва го следи натпреварот Реал Мадрид против Манчестер Унитед во Телеком Арена во Скопје.- напиша Талат Џафери на својот ФБ профил каде ги сподели и сликите со премиерот Зоран Заев.

Shkup, 8 gusht - Kryetari i kuvendit z. Talat Xhaferi sonte po ndjek ndeshjen 'Real Madrit vs. Manchester United' në Telekom Arena në Shkup.
Скопје, 8 август - Претседателот на собранието г-дин Талат Џафери вечерва го следи натпреварот Реал Мадрид против Манчестер Унитед во Телеком Арена во Скопје.- напиша Талат Џафери на својот ФБ профил каде ги сподели и сликите со премиерот Зоран Заев.

Поврзани

Најнови вести

Коментари