Пред малку се случи сообраќајна несреќа на крстосницата кај Веро Тафталиџе, а во која учествуваа три возила. Причината за несреќата според очевидци наводно е непочитување на светлосната сигнализација, а во моментов се врши увид.

Од она што го забележа нашата екипа нема повредени и причинета е само материјална штета.

Наскоро повеќе детали.

Фото: Вечер.мк