Стојаноска: Нови униформи во Општа болница – Гостивар. По закон се или не?

Пратеничката на ВМРО ДПМНЕ, Дафина Стојаноска, на својот Фејсбук профил објави фотографија со натпис, наводно од новите униформи на здравствените работници во Општа болница-Гостивар. Натписот, според оваа фотографија е испишан, прво на албански, па потоа на македонски јазик, но со латинично писмо.

Стојаноска коментира: ,,Нови униформи во Општа болница – Гостивар. По закон се или не? Патем, законот уште не е стапен на сила.

Поврзани

Најнови вести

Коментари