Градоначалникот на Гази Баба, Бобан Стефковски денеска беше дел од манифестацијата „Пивтијада 2022“.

-👉Денес на плоштадот во Автокоманда ја оддржавме манифестацијата „Пивтијада 2022”.

✅Собраните средства од хуманитарниот дел на денешната манифестација ќе бидат донирани на Клиниката за детски болести во Скопје.

📌Културата и традицијата се дел од нашиот македонски идентитет и нив мораме да ги негуваме, стои во неговиот пост на Фејсбук.