Ставаш знаци на предупредување, но во Македонија...

Мислиш ако ставиш знаци нема да поминат? Ова е Македонија и тука ретко се почитуваат работи легендата вели дека постои Македонец кој почитувал знаци.Да можно ако е во друга држава, македонче ако не ти го направи денот нема кој.Сликата е превземена од групата Ѕид на Собраќајниот срам каде што секојдневно се објавуваат луди соддржини :

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари