-Денеска одржав средба со Претседателот на Стопанската комора, Бранко Азески.

Разговаравме за актуелни теми и можности за реализација на повеќе проекти во областа на туризмот, здравство, инфраструктура…

Како двајца охриѓани ќе се заложиме да изнајдеме повеќе начини за реализација на повеќе проекти од интерес на сите граѓани, пишува Пецаков во својата објава на Фејсбук.