Вечерва, потпретседателот на СДСМ, Оливер Спасовски, беше во Општина Гази Баба, каде што млади и повозрасни членови го ажурираа своето членство во големото социјалдемократско семејство.

„Досега над 40.000 члена го ажурирале членството во СДСМ. Евидентна е довербата на граѓаните во успешните политики на СДСМ, знаaт дека само со СДСМ продолжуваат напредокот и развојот на државата.

СДСМ расте, се развива и победува, но и се менува со единствена цел уште подобро да им служи на граѓаните и на државата“, рече Спасовски.

makfax.com.mk