Снежна лавина го затрупа патот во близина на Бигорски манастир

Лавина го затрупа патот кон Дебар во близина на Бигорскиот манастир, а возило на „Македонија пат" сеуште нема за да го расчисти снегот и да го обезбеди патниот правец – пренесува порталот „Досие"

Според порталот, лавината го затрупала делот во близина на Бигорскиот манастир на местото на старата бензинска пумпа „Макпетрол".

Информацијата претходно ја потврди и АМСМ.

Поврзани

Најнови вести

Коментари