ВМРО-ДПМНЕ вечерва одржува митинг во Општина Пехчево

Како што е соопштено обраќање ќе имаат лидерот на партијата, Христијан Мицкоски како и кандидатот за градоначалник Александар Китански

Митингот може да го следите тука.