Скопските пожарникари денеска спасуваа повредена жена во нејзиниот дом.

Интервенцијата се одвивала во скопската населба Автокоманда, а на фотографиите споделени од пожарната се гледа дека тие морале да влезат во собата на жената преку терасата.

„Дојава за интервенција техничка, Ташко Караџа Автокоманда. Падната повредена жена со скршеници повикано Брза помош“, посочуваат од скопската пожарна во објава на социјалните мрежи.

makfax.com.mk