Ново изненадување за редовните посетители на скопската ЗООлошка градина, пристигнаа џуџести крокодили кои се всушност најмалите крокодили на светот и потекнуваат од Конго, Африка.

https://www.facebook.com/972410982909498/posts/1913319798818607/?d=n