Силен земјотрес го стресе Скопје

Нов силен земјотрес беше почувствуван во Скопје и околината, неколку минути после 4 часот изутринава

Нов силен земјотрес беше почувствуван во Скопје и околината, неколку минути после 4 часот изутринава. По серијата на силни земјотресни пред одреден период ова беше заплашувачки земјотрес кој си разбуди Скопјани од сон и ги вознемири. 

За јачината на земјотресот и други информации ќе објавиме наскоро.

Поврзани

Најнови вести

Коментари