Штерјев на прес-конференција ќе го објаснува спорниот избор на обвинителки

Претседателот на Советот на обвинители, Коле Штерјев денеска не сакаше да одговори  за спорниот избор на две обвинителки во Советот. Рече дека во текот на неделата ќе свика прес-конференција на кој ќе објасни се. Заменикот министер за правда Оливер Ристовски, рече дека лично очекува оставка од обвинителките кои не требало да гласаат.

В.М.

 

 

 

извор: Makfax

Поврзани

Најнови вести

Коментари