Шекеринска: Ако дојдат вонземјани, немаме план што ќе правиме

Министерката за одбрана Радмила Шекеринска, одговара на прашање од јавен карактер за тоа дали постои протокол како државата ќе реагира доколку со неа стапат во комуникација вонземјани.

Фотографијата со одговорот на Шекеринска се појави на социјалните мрежи и ви го пренесуваме во целост.

ПРОЧИТАЈТЕ: Фатени на спиење: Германците немаат план што ќе прават со вонземјаните

ПРОЧИТАЈТЕ: На ова место сите одат да видат вонземјани: Дете и две жени присуствувале на неверојатен призор... 

ФОТО:

Поврзани

Најнови вести

Коментари