Според последните информации, кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ за општина Охрид, Кирил Пецаков е во убедлива победа.

Гласачите и Пецаков веќе ја прославуваат победата, а победничката атмосфера може да ја проследите во продолжение: