Се јави една од играорките на автопатот. По телефон (ВИДЕО)

Во ,,1 минута на 1ТВ'', вечерва се јави една од играорките на автопатот од веселбата со плех, пари и чочеци. Во разговор со водителот, таа тврди дека како вработена во компанијата Актор, не гледа ништо спорно во веселбата, бидејќи само се радувале поради изградениот автопат.

"Што има тука лошо? праша таа.

Еве го видеото

 

-Има кој да си ги решава другите работи, не можеме сите да бидеме и правници и градители. Малку се расположивме, не правевме свадба таму. Се дружевме, се веселевме, патот не беше уште пуштен за автомобили, што има тука лошо – раскажа гледачката во програма.

Поврзани

Најнови вести

Коментари