Рада е само за парада (ВИДЕО)

Министерката за одбрана Радмила Шеќеринска, видно вознемирена поради дебаклот по повод „прославата" за наводната покана во НАТО, во интервју на радио „Канал 77" немајќи излез од незгодното прашање на Сотир Костов, одлучи на нејзе препознатлив дрзок и арогантен начин да се искара со уредникот на радиото.

„Столе ти требаше да ми кажеш, не може тука Сотир да ми поставува прашања!" – рече Шеќеринска, премолчувајќи одговор на прашањето од аналитичарот Костов.

Поставувајте прашања, само не бидете вулгарни, се надевам ќе имате обзир, сепак од женски пол е, порача водителот Стојанче пред да ги отвори телефоните. 

„Столе ти требаше да ми кажеш, не може тука Сотир да ми поставува прашања!" – рече Шеќеринска, премолчувајќи одговор на прашањето од аналитичарот Костов.

Поврзани

Најнови вести

Коментари