Првата изјава на Марко кој го преплива Охридско Езеро: Беше лесно (ВИДЕО)

Марко Пејчиновски вчера го преплива Охридското Езеро и ја воодушеви целата македонската јавност која и денес е под импресии од подвигот на младото момче.После големиот подвиг очекувано беше воодушевен,но истакна и дека не му било премногу тешко да се справи со водата во Охридското Езеро.Пејчиноски вчера пливаше во тешки услови и по немирни води.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари