Промените доаѓаат, обединети продолжуваме до крајната цел, а тоа е пад на оваа власт, вели потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски.

-Сите заедно продолжуваме во Карпош да ја создадеме новата иднина, пишува Мисајловски на Фејсбук.