Приведен снимателот на Сител, полицијата сакала да му го одземе материјалот од сообраќајката на Царовска

Снимателот на Сител е задржан од полицијата додека ја снимал сообраќајката на функционерката на СДСМ Мила Царовска

Полицијата сакала да му го одземе снимениот материјал со објаснување дека не смее да снима. Откако снимателот одбил да го предаде материјалот полицијата му забранила да го напушти местото.

Царовска учествувала во сообраќајна несреќа предходниот ден пред Ред кафе во Аеродром. На местото веднаш пристигнале голем број функционери на СДСМ.

Извор: Курир

Поврзани

Најнови вести

Коментари