Во Прилеп, 10 ќебапи во угостителски објект, како што сведочи Курир, чинат неверојатни 400 денари. Ова би значело дека парче е 40 денари.

Или цените вртоглаво растат или во прилепскиве ќебапи има злато?! Што и да е за 10 со кромид – не многу, премногу е!

И да еве ја фискалната, оти нели ако баба лаже, фото НЕ!