Факултет за детективи и криминалистика, ЕУРМ

Презентација на Центарот за обука на пилоти при Министерство за одбрана

На Факултетот за детективи и криминалистика при ЕУРМ на 25 мај ќе се одржи презентација од страна на Центарот за обука на пилоти при Министерството за одбрана на Република Македонија.

Од Центарот информираат дека оваа презентација е во рамките на нивната кампања за регрутирање на нови кандидати за пилоти на хилихоптери.

За таа цел тие извршија усогласување на нивната кампања со активнотитите на факултетот и ги поканија студентите од ЕУРМ да ги разгледаат можностите за приклучување на нивниот тренинг програм.

Поврзани

Најнови вести

Коментари