Повредена е глумицата Арна Шијак. Примена е во болница со повреди на двете нозе

Повредена е глумицата Арна Шијак. Примена е во болница со повреди на двете нозе. Една млада девојка доби нервен слом од шок бомбите. Беше ужасно. Мене ме покри со кошула и ме водеше еден господин кога почнаа да фрлаат солзавец. Се склонивме во ГТЦ, но и таму пуштија солзавец и продолжија со шок бомбите. Само што малку се смири ситуацијата, тргнаа цели групи од единиците за брзо распоредување да не бараат низ ходниците на ГТЦ.
Нема да не заплашат. Напротив, ова е денот на национално отрезнување!

Поврзани

Најнови вести

Коментари