Од 15 часот и 20 минути во прекин е сообраќајот на регионалниот пат Куманово-Св.Николе во двата правци, близина на ресторанот Валтер.

Причината за прекинот, како што информираат од АМСМ е сообраќајна незгода.

makfax.com.mk