Поради пратениците на БЕСА свикана е пауза на Комисијата за европски прашања

Поради пратениците на БЕСА, прекината е Комисијата за европски прашања. По паузата, најавено е дека ќе продолжи со работа.

Пратениците на БЕСА за време на комисијата, бараа збор, но Артан Груби не им даде, по што тие почнаа да тропаат по масите во знак на протест.

извор: Makfax

Поврзани

Најнови вести

Коментари