Полицијата тргна против демонстрантите - се слушаат експлозии (ФОТО+ВИДЕО)

Со шок бомби полицијата се судри со демонстрантите пред СОбрание. Поставени се и водени топови. 

Демонстрантите и полицијата се судрија  сериозно. Дел од демонстантите се мијат со вода по судирите со полицијата

Поврзани

Најнови вести

Коментари