МАКЕДОНЦИТЕ НАЈСТАРИ СЛОВЕНИ

Погледнете што пишува во овој стар документ за Македонците

МАКЕДОНЦИТЕ НАЈСТАРИ СЛОВЕНИ,а во тоа време броеле околу милион и 300 илјади жители...

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари