Вечерва починала жена во строгиот центар на Скопје. Како што дознава „Република“ станува збор за жена која имала околу педесет години.

И се слошило во близина на зградата на ЕВН, кај Порта Македонија. Брза помош веднаш се јавила на повикот, но само констатирале смрт.

Во моментов се чека да излезе на терен јавен обвинител.

Фото: илустраија