Откако вчера објавивме дека фрчат казни од Јавното Претпријатие „Паркинзи Општина Центар“ дури и на локации каде што не се надлежни, денеска повторно истата слика. Од ПОЦ повторно и денеска лепат казни на места за кои не се надлежни.

ФРЧАТ КАЗНИ ОД ПОЦ, дури и во слободна зона (ФОТО)

Од денешните фотографии кои ги доби Вечер.мк, повторно се гледа како ПОЦ залепиле казна на иста локација, за која не би требало да казнуваат.

Оттука се поставува прашањето дали касата на Јавното Претпријатие „Паркинзи Општина Центар“ е празна и на овој начин сакаат да ја наполнат, по добро познатиот пример на оваа власт, дека кога и да фалат пари во кој и да е буџет, прво што им текнува е да удрат по џебот на граѓаните.