Падна седмица на лото - скопјанец освои 100.000 евра

Скопјанец вечерва имаше многу среќа, па му се падна седмица на лото.

Во вечерното издание на лотото некој освои 6 милиони денари, или 100.000 евра.

Засега не се знае кој е среќниот скопјанец.

Поврзани

Најнови вести

Коментари