Ако планирате да патувате, а се уште немате вакцина, тогаш ќе мора да направите ПЦР тест. Ние направивме проверка на ценовниците на поголемите лаборатории во Македонија за да може за вас да ја најдеме најниската цена на ПЦР тест

Систина 2.700 ден

Жан Митрев 2.900 ден

Авицена 2.200 ден

Биотек 2.100 ден

Генеа 2.500 ден

Ремедика 3.000 ден

Синлаб 2.900 ден

Од некои од овие лаборатории можете да добиете и пониска цена ако одите преку Групер. Проверете го и тоа.