Ова е новиот ген-сек на ВМРО-ДПМНЕ и тројцата потпретседатели

Поранешниот директор на Јавното сообраќајно претпријатие, Игор Јанушев е избран за генерален секретар на ВМРО-ДПМНЕ на денешниот Централен комитет на партијата.

За потпретседатели беа избрани Владо Мисајловски, Митко Јанчев и Александар Николовски.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари