Ова е документот со кој Талат ги известил пратениците дека може да поднесат амандмани

Ова е документот кој пратеникот Илија Димовски од ВМРО-ДПМНЕ го покажа на говорница, за тоа дека Талат Џафери лично потпишал дека може да се поднесуваат амандмани за Законот за јазиците.

Поврзани

Најнови вести

Коментари