Циганско лето денеска во Охрид

Охрид, танга, кајче и се е можно!

За да се искористи секој зрак на сонцето денеска на кејот крај Охридското езеро еден турист се сончаше.

Кој би рекол дека Охрид не е интересен за туристите и во месец септември. Пример за тоа е и оваа фотографија на една Охриѓанка која со својот телефон ја регистрирала додека денеска шетала на кејот. 

За туристот најважно било да го користи секој зрак на сонцето... Тој очигледно ужива и не бирал место каде да се сонча, па макар и да е на дофат на љубопитните погледи на минувачите...

Поврзани

Најнови вести

Коментари