Претседателот на ДУИ, Али Ахмети, по повод 19-годишнината од основањето на партијата, за денеска напладне најави обраќање до граѓаните.

Од ДУИ најавија дека Ахмети преку социјалните мрежи ќе пренесе порака упатена до сите членови на партијата и воопшто до сите граѓани на Северна Македонија.

„Нешто убаво доаѓа“ и „Нешто големо доаѓа“ беа пораките кои деновиве ДУИ ги прати преку билборди и преку зелените маички што некои од нивните министри ги носеа. И лидерот на партијата Али Ахмети при посетата на Липково најави нешто ново.

makfax.com.mk