Нови министри, меѓу нив и Љубе Бошкоски

Локалните изори ќе ја предизвикаат првата реконструкција на владата на премиерот Зоран Заев. Неколку од министрите се на пат да станат градоначалници, па затоа ќе биде потребно да се изберат нови. Кандидати има многу, а еден од нив кој покажал амбиции е Љубе Бошковски. Тој се очекува да влезе во владата како министер без ресор, соопштува ТВ Нова.

Поврзани

Најнови вести

Коментари