Од AМСМ информираат дека од 11:50 часот сообраќајот на магистралниот пат Крива Паланка – ГП „Деве Баир“ е нормализиран.

Сообраќајот беше во прекин поради сообраќајна несреќа, што се случи утрото.

makfax.com.mk