Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар  Николоски преку Фејсбук статус се заблагодари на поддршката и истакна дека партијата оди на победа и на 31 октомври.

– Благодарам на поддршката! Во овие 4 години ја реформиравме ВМРО-ДПМНЕ, доаѓа време да ја реформираме Македонија!

Одиме на победа и на 31-ви Октомври! За заедно да создадеме нова иднина!, напиша Николоски.