Вицепремиерот за европски прашања, Никола Димитров објави дека е позитивен на коронавирус.

– Се подготвував за посета на Луксембург, ама тестот покажа дека јас веќе сум имал опасен “гостин”, вели Димитров.

Тој се надева дека ќе продолжи да вирее без да го забележув многу и побрзо да го снема.

– Чувајте се луѓе, да сте здрави и живи сите!, напиша Димитров

Се подготвував за посета на Луксембург, ама тестот покажа дека јас веќе сум имал опасен “гостин”.
Нека продолжи да вирее…

Posted by Никола Димитров – Nikola Dimitrov on Saturday, March 13, 2021