Пред малку кај Железичката станица се случи сообраќајна несреќа во која учествуваа автомобил и мотоцикл. Причината за несреќата не е позната, но, според очевидци, се работи за непочитување на сообраќајните правила, односно давањето предност во движењето.

Од она што го забележа нашата екипа, подебелиот крај го извлече возачот на мотоциклот, кому екипа на итната медицинска помош му пружаше прва помош на местото на несреќата.

Наскоро повеќе детали.

Фото: Вечер.мк