Небезбеден производ од Кина во „Веро“ и „Веро Џамбо“ – сите кои го купиле, да го вратат

Агенцијата за храна и ветеринарство ги информира потрошувачите за отповикување на небезбеден производ „златни пластични вилушки" произведени во Кина, со лот бр. AZ-161224 ...

Информацијата за небезбедниот производ е добиена преку системот РАСФФ на ЕУ. Производот е ставен во промет во сите маркети од страна на Верополус ДООЕЛ од Скопје, односно Веро Џамбо ...

Поврзани

Најнови вести

Коментари